Blog / Vesti

ПИСМО ПЕТРА ШУМСКОГ

Latinica

У СУСРЕТ СУСРЕТУ

Још само неколико дана нас дели до сусрета у коме ћемо поделити и сабрати наше снове и слике о заједничком Стварању Пространства Љубави, надахнути Анастасијином визијом и подстакнути Даниловом иницијативом… Једно без другог не иде.

Архитекта је скицирао предиван пројекат и понудио га свету… Али, докле год се не појаве извођачи радова, зидари и градитељи једне другачије Стварности од ове у којој већином живимо – тај Пројекат, ма колико леп, је само лепа слика на зиду или столу неког архитекте, или мртво слово на папиру. Духовно задовољство читања Анастасијиних речи треба преточити у Живу Стварност, створити Врт Живота и Љубави на овој предивној Земљи коју смо до сада тако олако узимали и уништавали сопственом несвесношћу.

Зато хвала Данилу на иницијативи – позиву извођачима радова (а то смо сви ми) на остварењу Анастасијине чудесне визије. И хвала Оксани на писму које се чита и осећа срцем (а не само очима), и које нас тако јасно упућује на истинско место Стварања – а то је мисао људска спуштена у срце.

У одговор на Оксанино надахнуто писмо и Данилов позив, дајем свој скроман допринос (мање поетичан) у виду спознаје од пре доста година којој време није одузело ништа, осим што је додало ноту хитности потребе за остварењем (у прилогу).
 
До сусрета у недељу, свако добро! (Од недеље – сваком боље!:)

П.Шумски 

пс. У следећем посту ћу објавити документ о којем овде говори, јер ми, на жалост, тренутна техника коју користим не дозвољава да овде убацим тај документ.
Значи читајте и следећи пост!
Хвала, хвала, хвала!!!
А захваљујем и Петру на предивним речима.

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

PISMO PETRA ŠUMSKOG

U SUSRET SUSRETU

Još samo nekoliko dana nas deli do susreta u kome ćemo podeliti i sabrati naše snove i slike o zajedničkom Stvaranju Prostranstva Ljubavi, nadahnuti Anastasijinom vizijom i podstaknuti Danilovom inicijativom… Jedno bez drugog ne ide.

Arhitekta je skicirao predivan projekat i ponudio ga svetu… Ali, dokle god se ne pojave izvođači radova, zidari i graditelji jedne drugačije Stvarnosti od ove u kojoj većinom živimo – taj Projekat, ma koliko lep, je samo lepa slika na zidu ili stolu nekog arhitekte, ili mrtvo slovo na papiru. Duhovno zadovoljstvo čitanja Anastasijinih reči treba pretočiti u Živu Stvarnost, stvoriti Vrt Života i Ljubavi na ovoj predivnoj Zemlji koju smo do sada tako olako uzimali i uništavali sopstvenom nesvesnošću.

Zato hvala Danilu na inicijativi – pozivu izvođačima radova (a to smo svi mi) na ostvarenju Anastasijine čudesne vizije. I hvala Oksani na pismu koje se čita i oseća srcem (a ne samo očima), i koje nas tako jasno upućuje na istinsko mesto Stvaranja – a to je misao ljudska spuštena u srce.

U odgovor na Oksanino nadahnuto pismo i Danilov poziv, dajem svoj skroman doprinos (manje poetičan) u vidu spoznaje od pre dosta godina kojoj vreme nije oduzelo ništa, osim što je dodalo notu hitnosti potrebe za ostvarenjem (u prilogu).
 
Do susreta u nedelju, svako dobro! (Od nedelje – svakom bolje!:)

P.Šumski 

ps. U sledećem postu ću objaviti dokument o kojem ovde govori, jer mi, na žalost, trenutna tehnika koju koristim ne dozvoljava da ovde ubacim taj dokument.
Znači čitajte i sledeći post!
Hvala, hvala, hvala!!!
A zahvaljujem i Petru na predivnim rečima.

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *