Blog

Сада ћемо, одмах ћемо…

Latinica

То што у наслову пише одговор је на сва моја питања, тежње и визије…

И јуче смо имали састанак. Након њега сам много мирнији и апсолутно сигуран да смо на правом путу остварења. Различитост нас обогаћује, указује на оно што је потребно мењати како би свима било добро. Толико различитих размишљања доноси квалитет сагласности у коначној верзији и веома брзо остварење у материјалном свету.

Све о чему сам маштао, видео, желео, сањао дешава се. ЗаЈЕДНО смо на ЈЕДНОм месту. СвеЈЕДНО је ко говори, изговара ИСТО!!!

Подпуно смо уЈЕДИЊЕНИ око стварања…начини остварења нам се веома разликују што и јесте феноменално јер да сам (а и други, верујем), желео сам, онако како ја хоћу никада друге не бих ни тражио.

ЗаЈЕДНИштво у мору ИСТОСТИ не доноси ништа ново нити снажно.

ЗаЈЕДНИштво у оваквом склопу различитости доноси најснажније могуће решење које неће ни океан моћи да изпере када буде чврсто стајало на земљи, јер смо сами сапрали све пре него што смо темељни камен ставили у подножје, а онда попут вихора лагано настаје све…

Миран сам сад и описиваћу дешавања како буду долазила.

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

SADA ĆEMO, ODMAH ĆEMO…

To što u naslovu piše odgovor je na sva moja pitanja, težnje i vizije…

I juče smo imali sastanak. Nakon njega sam mnogo mirniji i apsolutno siguran da smo na pravom putu ostvarenja. Različitost nas obogaćuje, ukazuje na ono što je potrebno menjati kako bi svima bilo dobro. Toliko različitih razmišljanja donosi kvalitet saglasnosti u konačnoj verziji i veoma brzo ostvarenje u materijalnom svetu.

Sve o čemu sam maštao, video, želeo, sanjao dešava se. ZaJEDNO smo na JEDNOm mestu. SveJEDNO je ko govori, izgovara ISTO!!!

Podpuno smo uJEDINjENI oko stvaranja…načini ostvarenja nam se veoma razlikuju što i jeste fenomenalno jer da sam (a i drugi, verujem), želeo sam, onako kako ja hoću nikada druge ne bih ni tražio.

ZaJEDNIštvo u moru ISTOSTI ne donosi ništa novo niti snažno.

ZaJEDNIštvo u ovakvom sklopu različitosti donosi najsnažnije moguće rešenje koje neće ni okean moći da izpere kada bude čvrsto stajalo na zemlji, jer smo sami saprali sve pre nego što smo temeljni kamen stavili u podnožje, a onda poput vihora lagano nastaje sve…

Miran sam sad i opisivaću dešavanja kako budu dolazila.

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

One Comment

  1. Denije, divno pises, tvoj blog je deo buduceg sajta, mozda scenario buduceg filma, ili predlozak za jednu lepu knjigu…fokus na stvaranje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *