Blog

САСТАНАК ПОЧИЊЕ ТАЧНО У 17:00, У ЧЕТВРТАК 02.10.2014.

Latinica

Молим све који долазе да понесу сво „оружје“ које имају; сада је моменат да свако каже шта жели, како жели, када жели, шта може, како може, где жели и/или може… Сви све саслушамо, и након тога дискутујемо.
Ко је спречен из било ког разлога, ако може нека се прикључи путем skype, мада то није баш сигурна варијанта тако да је и за њих боље да мејлом пошаљу неком ко сигурно долази своје идеје, размишљања, могућности, (може и мени), и да онда тај неко изнесе осталима..
Све о чему сте до сада маштали, размишљали, погледали, сада је моменат да изкажете осталима на састанку…
Све, апсолутно све желимо да чујемо како бисмо могли да се договоримо за даље кораке.
Сви знају све и сви о свему имају право да кажу, пишу да их остали чују и виде…

Видимо се у четвртак у 17h, и ако неко има камеру и сталак и вољан је, нека понесе, било би добро да се овај састанак сними зарад наше заједничке будућности и да нешто битно не бисмо пропустили. 🙂 🙂 🙂

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

SASTANAK POČINJE TAČNO U 17:00, U ČETVRTAK 02.10.2014.

Molim sve koji dolaze da ponesu svo „oružje“ koje imaju; sada je momenat da svako kaže šta želi, kako želi, kada želi, šta može, kako može, gde želi i/ili može… Svi sve saslušamo, i nakon toga diskutujemo.
Ko je sprečen iz bilo kog razloga, ako može neka se priključi putem skype, mada to nije baš sigurna varijanta tako da je i za njih bolje da mejlom pošalju nekom ko sigurno dolazi svoje ideje, razmišljanja, mogućnosti, (može i meni), i da onda taj neko iznese ostalima..
Sve o čemu ste do sada maštali, razmišljali, pogledali, sada je momenat da izkažete ostalima na sastanku…
Sve, apsolutno sve želimo da čujemo kako bismo mogli da se dogovorimo za dalje korake.
Svi znaju sve i svi o svemu imaju pravo da kažu, pišu da ih ostali čuju i vide…

Vidimo se u četvrtak u 17h, i ako neko ima kameru i stalak i voljan je, neka ponese, bilo bi dobro da se ovaj sastanak snimi zarad naše zajedničke budućnosti i da nešto bitno ne bismo propustili. 🙂 🙂 🙂

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *