Blog

Сви смо једно

Latinica

Свет какав замишљам за све нас јесте свет у којем је једино могуће живети и творити га ако смо сви свесни једни других, тачније ако нема других. Ако смо сви једно, ако је све једно. Тада не постоје други и не постоји само ја. Тада једино постоји само и искључиво оно што је у интересу свих, односно све је у интересу свих. Не постоји моја корист, ја, моје жеље, моји прохтеви. Постоји само ја које обухвата све живуће посвуда. Сав живот посвуда јесам ја.

 

Тада свака жеља која ми се роди у глави, срцу, може једино да буде таква да је за добро свег живућег посвуда. Једино таква жеља може да се роди у Срцу и Души свакога од нас.

 

Не знам како ово звучи онима који читају, ја сам управо схватио да је ово једини начин.

Здравља Светлим Мислима Нашим!

Свако(м) добро!!!

Данило

Svi smo jedno

Svet kakav zamišljam za sve nas jeste svet u kojem je jedino moguće živeti i tvoriti ga ako smo svi svesni jedni drugih, tačnije ako nema drugih. Ako smo svi jedno, ako je sve jedno. Tada ne postoje drugi i ne postoji samo ja. Tada jedino postoji samo i isključivo ono što je u interesu svih, odnosno sve je u interesu svih. Ne postoji moja korist, ja, moje želje, moji prohtevi. Postoji samo ja koje obuhvata sve živuće posvuda. Sav život posvuda jesam ja.

Tada svaka želja koja mi se rodi u glavi, srcu, može jedino da bude takva da je za dobro sveg živućeg posvuda. Jedino takva želja može da se rodi u Srcu i Duši svakoga od nas.

Ne znam kako ovo zvuči onima koji čitaju, ja sam upravo shvatio da je ovo jedini način.

Zdravlja Svetlim Mislima Našim!

Svako(m) dobro!!!

Danilo

Како ја видим свет 2.део, илити наставак

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *