Blog

ЗДРАВЉА СВЕТЛИМ МИСЛИМА НАШИМ!!!

Latinica

Здравља Светлим Мислима Нашим!!!
Ову поруку шаљем свима са којима сам у контакту било да сте до сада изразили жељу да учествујете у нашем заједничком стварању Насеља Завичајних Имања, или не, да се не би догодило да сам некога заборавио да обавестим…

Уколико је до Вас ова порука стигла грешком, молим Вас да је само игноришете.
Уколико није грешка, прво Вас молим да одгледате мој интервју са Нином Мартиновић Армбрустер (Космос), чак и ако сте га већ одгледали.

Уколико Вам је сада јасно шта је то што ми заиста стварамо и вољни сте да учествујете у нашем ЗАЈЕДНИЧКОМ стварању, онда ми у одговору потврдите да сте спремни, па ћу вас уврстити на једну заједничку мејлинг листу где ћемо се договорити сви заједно око термина радног састанка који свима одговара.
Учествовати можемо на много различитих начина било да је то новац, земља, идеја, време, разне вештине и способности за стварање рукама или како год другачије… верујем да ће свако пронаћи свој начин.
Важно је да седнемо заједно, упознамо се и договоримо се КАКО ћемо стварати заједно.

За овај састанак је неопходно само да:

– разумете шта стварамо, и да

– стварамо Заједно (а не по нечијој директиви), и најважније

– да сте спремни за Заједничко стварање!!!
Када кажем спремни за заједничко стварање, то не значи под обавезно да већ имате новац, или да сте спремни да се одмах преселите… Сви смо ми тренутно у прелазном периоду између живота каквим смо до сада живели, и живота који стварамо и каквим желимо да живимо.

То значи да су спремни да дају свој допринос ко како може: својим знањем, идејама, вештинама, неко можда земљом, неко новцем, неко временом…

Битно је да желе да учествују у стварању, да ће једног дана на том свом имању живети на начин достојан човека, и да су сада спремни да делају онако како се договоримо сви заједно!
Све остало ће надаље бити ствар нашег Договора!!!
Уколико сте за, молим да ми потврдите и такође да ми напишете мејл адресу и/или број телефона који ће свима нама бити видљиви како бисмо надаље комуницирали сви заједно!!!
Уколико никада до сада нисте чули а желели бисте више да сазнате, за Вас ћу организовати јавно представаљање, па је неопходно да изразите своју жељу да о томе чујете више. Зато Вас молим да ми у одговору то напишете, као и контакт на који могу да Вас о том догађају лично обавестим.
Моја мејл адреса је: hektarzemlje@gmail.com
Свако(м) добро!!!

Данило Илић

ДОБРОДОШЛИ! I DOBRODOŠLI!

ZDRAVLJA SVETLIM MISLIMA NAŠIM!!!

Zdravlja Svetlim Mislima Našim!!!
Ovu poruku šaljem svima sa kojima sam u kontaktu bilo da ste do sada izrazili želju da učestvujete u našem zajedničkom stvaranju Naselja Zavičajnih Imanja, ili ne, da se ne bi dogodilo da sam nekoga zaboravio da obavestim…

Ukoliko je do Vas ova poruka stigla greškom, molim Vas da je samo ignorišete.
Ukoliko nije greška, prvo Vas molim da odgledate moj intervju sa Ninom Martinović Armbruster (Kosmos), čak i ako ste ga već odgledali.

Ukoliko Vam je sada jasno šta je to što mi zaista stvaramo i voljni ste da učestvujete u našem ZAJEDNIČKOM stvaranju, onda mi u odgovoru potvrdite da ste spremni, pa ću vas uvrstiti na jednu zajedničku mejling listu gde ćemo se dogovoriti svi zajedno oko termina radnog sastanka koji svima odgovara.
Učestvovati možemo na mnogo različitih načina bilo da je to novac, zemlja, ideja, vreme, razne veštine i sposobnosti za stvaranje rukama ili kako god drugačije… verujem da će svako pronaći svoj način.
Važno je da sednemo zajedno, upoznamo se i dogovorimo se KAKO ćemo stvarati zajedno.

Za ovaj sastanak je neophodno samo da:

– razumete šta stvaramo, i da

– stvaramo Zajedno (a ne po nečijoj direktivi), i najvažnije

– da ste spremni za Zajedničko stvaranje!!!
Kada kažem spremni za zajedničko stvaranje, to ne znači pod obavezno da već imate novac, ili da ste spremni da se odmah preselite… Svi smo mi trenutno u prelaznom periodu između života kakvim smo do sada živeli, i života koji stvaramo i kakvim želimo da živimo.

To znači da su spremni da daju svoj doprinos ko kako može: svojim znanjem, idejama, veštinama, neko možda zemljom, neko novcem, neko vremenom…

Bitno je da žele da učestvuju u stvaranju, da će jednog dana na tom svom imanju živeti na način dostojan čoveka, i da su sada spremni da delaju onako kako se dogovorimo svi zajedno!
Sve ostalo će nadalje biti stvar našeg Dogovora!!!
Ukoliko ste za, molim da mi potvrdite i takođe da mi napišete mejl adresu i/ili broj telefona koji će svima nama biti vidljivi kako bismo nadalje komunicirali svi zajedno!!!
Ukoliko nikada do sada niste čuli a želeli biste više da saznate, za Vas ću organizovati javno predstavaljanje, pa je neophodno da izrazite svoju želju da o tome čujete više. Zato Vas molim da mi u odgovoru to napišete, kao i kontakt na koji mogu da Vas o tom događaju lično obavestim.
Moja mejl adresa je: hektarzemlje@gmail.com
Svako(m) dobro!!!

Danilo Ilić

ДОБРОДОШЛИ! I DOBRODOŠLI!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *