Blog / Vesti

29.новембар 2015. у подне у Београду

Latinica

Тај датум је рок за слање скице, нацрта онога што је у вашим срцима жеља да Заједнички део насеља изгледа и садржи. Дакле, само оно и онако како Ви желите, тако и нацртајте, или скицирајте или речима опишите, и то је довољно.

29.новембра у подне се састајемо са све скицама и саксијама како бисмо усагласили једну слику, заједничку визију о којој ћемо надаље промишљати свако од нас у исто време у које се будемо договорили.

А саксије са земљом у њима ће послужити да, до тада већ припремљено семе кедра које имамо свако своје, а за оне који немају још увек има пар комада вишка код мене које ће добити они који до сада нису добили, заједно ставимо у земљу и на тај начин „симболично?“ почнемо остварење Заједничке визије!!!

мејл за слање скице, нацрта или описа је:
hektarzemlje@gmail.com.

Не мора то бити детаљно, немора бити савршено нацртано…може и чича Глиша нечему да послужи, битно је да своју визију кроз опис или слику можете да нам свима појасните, а онда ћемо сви заједно усагласити једну скици-слику која ће свима да се допада и о којој ћемо надаље сви мислити и на тај начин је заиста и О – Стварити!!!

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

29.novembar 2015. u podne u Beogradu

Taj datum je rok za slanje skice, nacrta onoga što je u vašim srcima želja da Zajednički deo naselja izgleda i sadrži. Dakle, samo ono i onako kako Vi želite, tako i nacrtajte, ili skicirajte ili rečima opišite, i to je dovoljno.

29.novembra u podne se sastajemo sa sve skicama i saksijama kako bismo usaglasili jednu sliku, zajedničku viziju o kojoj ćemo nadalje promišljati svako od nas u isto vreme u koje se budemo dogovorili.

A saksije sa zemljom u njima će poslužiti da, do tada već pripremljeno seme kedra koje imamo svako svoje, a za one koji nemaju još uvek ima par komada viška kod mene koje će dobiti oni koji do sada nisu dobili, zajedno stavimo u zemlju i na taj način „simbolično?“ počnemo ostvarenje Zajedničke vizije!!!

mejl za slanje skice, nacrta ili opisa je:
hektarzemlje@gmail.com.

Ne mora to biti detaljno, nemora biti savršeno nacrtano…može i čiča Gliša nečemu da posluži, bitno je da svoju viziju kroz opis ili sliku možete da nam svima pojasnite, a onda ćemo svi zajedno usaglasiti jednu skici-sliku koja će svima da se dopada i o kojoj ćemo nadalje svi misliti i na taj način je zaista i O – Stvariti!!!

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

11 Comments

 1. Поштовани Данило, Мени се много свиђа ваша идеја,али код мене постаји мали проблем .Имам врло мало слободног времена разлог двоје мале деце од 2 и 4 године.Али би желео да учествујем у вашем пројекту.Плус немам много ни пољопривредног искуства(градско дете). Унапред хвала. 14.11.2015. 07.04, Hektar Zemlje <comment-reply@wordpress.com> је написао/ла:

  Danilo posted: "Тај датум је рок за слање скице, нацрта онога што је у вашим срцима жеља да Заједнички део насеља изгледа и садржи. Дакле, само оно и онако како Ви желите, тако и нацртајте, или скицирајте или речима опишите, и то је довољно.

  29.новембра у подне се саста"

 2. Volela bih da uzmem ucesca u vasoj akciji i da dam neki svoj doprinos . Ja sam sadila i delila ginka bilobu ali ostalo mi je nekoliko sadnica sad starih jednu godinu. Mozda bih mogla doneti isto semenke ginka . Nebih da vam narusavam koncepciju oko cedrusa, Jako mi se svidja vasa aktivnost. Semenke ginka neprijatno mirisu ustvari plod ginka ali se sadi celovit kako bi se lakse nikao,pa je to mozda malo problematicno. Ako se slazete koliko bi to trebalo plodova. Pozdrav.

  1. Хвала и изволите, а што се гинка тиче, ја лично је бих овом приликом, али ћемо имати у виду за будућност, а и ако неко лично жели и има где да посади, проследићу ваш контакт па се лично договорите. Хвала најлепше и послаћу Вам мејл.
   Свако(м) добро!!!
   Данило

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *