Blog

„Можда сам сањар али нисам једини“. Ленон.

Latinica

Како Ленон каже у песми Imagine:

“ You may say I am a dreamer, but I’m not the only one,

I hope someday you’ll join us and the world will be as one!!!“

 

Можда звучим као да пишем фантастику, али, све што нам је дато да замислимо, то у Стварност можемо да преобразимо. Живот нам је зато дат, да будемо налик Творцу који је створио и нас по свом обличју. Може ли Родитељ за своје дете да пожели ишта мање од онога што и сам има? 

Понављам: све што можемо, све што нам је дато да замислимо, то у Стварност можемо да преобразимо. То је наша могућност:

Да Заједнички са Створитељем који је у нама својим делом а сваки део је исти као цео оригинал, Стварамо, и да се Заједно радујемо посматрајући Створено.

А ја могу да замислим живот за све живуће посвуда такав какав свако за себе може да пожели. На тај начин је све и свако задовољан и Ствара у складу са сопственим бићем. Стога је све и свако задовољан, радостан, срећан, благословен, у благостању живећи. У Заједништву и складу са свим живућим посвуда.

Обзиром да ја то могу да замислим и замишљам, то се неизоставно догађа. А пошто нисам једини, дошао је дан да се и други придруже који исто виде, и свет управо бива и јесте као ЈЕДАН.

 

Здравља Светлим Мислима Нашим!

Свако(м) добро!!!

Данило

„Možda sam sanjar ali nisam jedini“. Lenon.

Kako Lenon kaže u pesmi Imagine:

“ You may say I am a dreamer, but I’m not the only one,

I hope someday you’ll join us and the world will be as one!!!“

Možda zvučim kao da pišem fantastiku, ali, sve što nam je dato da zamislimo, to u Stvarnost možemo da preobrazimo. Život nam je zato dat, da budemo nalik Tvorcu koji je stvorio i nas po svom obličju. Može li Roditelj za svoje dete da poželi išta manje od onoga što i sam ima?

Ponavljam: sve što možemo, sve što nam je dato da zamislimo, to u Stvarnost možemo da preobrazimo. To je naša mogućnost:

Da Zajednički sa Stvoriteljem koji je u nama svojim delom a svaki deo je isti kao ceo original, Stvaramo, i da se Zajedno radujemo posmatrajući Stvoreno.

A ja mogu da zamislim život za sve živuće posvuda takav kakav svako za sebe može da poželi. Na taj način je sve i svako zadovoljan i Stvara u skladu sa sopstvenim bićem. Stoga je sve i svako zadovoljan, radostan, srećan, blagosloven, u blagostanju živeći. U Zajedništvu i skladu sa svim živućim posvuda.

Obzirom da ja to mogu da zamislim i zamišljam, to se neizostavno događa. A pošto nisam jedini, došao je dan da se i drugi pridruže koji isto vide, i svet upravo biva i jeste kao JEDAN.

 

Zdravlja Svetlim Mislima Našim!

Svako(m) dobro!!!

Danilo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *