Blog

ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СВИ ПИШЕМО, ЦРТАМО, СТВАРАМО…

Latinica

Шта год Вам падне на памет, то урадите, јер све је добро. На који год начин да Вам је најлакше да се изразите, то урадите.

Пишите, ако Вам се пише, песме, стихове или без риме све што вам у мисли дође, само нека је стварајуће, позитивно, на боље…

Сликајте, цртајте, свирајте, звиждите, чините све што Вам је срцу мило. То је начин да се Душа изрази на који год начин да Вам дође, само ти урадите. Не размишљајући, јер оно што Вам прво падне на памет, јесте оно што долази из Инспирације. Касније, мозгањем, то само можете да покварите. Зато, одмах када Вам на памет падне, само то урадите.

 

Стварамо своју будућност управо сада, размишљајући, замишљајући, видећи је у својим мислима онакву какву је желимо. Сада још само то што видимо да претворимо у речи, слике, музику, стихове, шта год… Све је добро.

Онда када остали виде, прочитају, чују, осете, доживеће идеје и дорађивање, и детаљисање и разрађивање, и онда ће се стварање одиграти као у бајци, само на јави.

Стварајмо ЗАЈЕДНО за ЈЕДНО

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

POTREBNO JE DA SVI PIŠEMO, CRTAMO, STVARAMO…

Šta god Vam padne na pamet, to uradite, jer sve je dobro. Na koji god način da Vam je najlakše da se izrazite, to uradite.

Pišite, ako Vam se piše, pesme, stihove ili bez rime sve što vam u misli dođe, samo neka je stvarajuće, pozitivno, na bolje…

Slikajte, crtajte, svirajte, zviždite, činite sve što Vam je srcu milo. To je način da se Duša izrazi na koji god način da Vam dođe, samo ti uradite. Ne razmišljajući, jer ono što Vam prvo padne na pamet, jeste ono što dolazi iz Inspiracije. Kasnije, mozganjem, to samo možete da pokvarite. Zato, odmah kada Vam na pamet padne, samo to uradite.

Stvaramo svoju budućnost upravo sada, razmišljajući, zamišljajući, videći je u svojim mislima onakvu kakvu je želimo. Sada još samo to što vidimo da pretvorimo u reči, slike, muziku, stihove, šta god… Sve je dobro.

Onda kada ostali vide, pročitaju, čuju, osete, doživeće ideje i dorađivanje, i detaljisanje i razrađivanje, i onda će se stvaranje odigrati kao u bajci, samo na javi.

Stvarajmo ZAJEDNO za JEDNO
Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *