Blog

Скуп у Панчеву

Latinica

Поштовање свима,

Догађај који је првобитно замишљен као кратко предавање Увод у Пермакултуру, превазишао је самог себе изванредним одзивом и најављивањем 10 пута више посетилаца од првобитно планираног (боље рећи очекиваног) броја.

У складу са новим информацијама и бројем људи који ће присуствовати догађају, организатори су одреаговали повећањем броја предавача.

Међутим, схвативши да ће на овом месту бити присутно много мојих сличномишљеника, осим најављеног предавања, овом скупу ће се својим краћим излагањем обратити и неколико особа из адекватних струка, па ће тако бити обухваћено скоро све о чему је потребно размишљати када говоримо о идеји насеља у настанку а по принципима о којима сам говорио.

Имаћемо укратко обрађену тему Анастасије и идеје завичајног имања, Пермакултуре, енергије, и још много битних тема да их оставимо као изненађење за оне који ће бити присутни.

Такође, замољен сам да се придружим организацији овог величанственог скупа, првог оваквог у Србији…што сам са радошћу прихватио и свим срцем се трудим да на најбољи могући начин допринесем. На који год начин могу и умем.

Ово се догађа једном у животу и плачем од радости и силине која нас покреће…
Знамо сви да се ништа не догађа случајно, али ово заиста нисам ни у најсмелијим сновима могао да сањам…

Дешава се, спремите се, заиста се дешава…
Да ли нас покреће Идеја, Бог, Алах, Анастасија, Дух, Мисао или које год да име употребимо апсолутно није важно.
Оно што јесте важно је то да овакво заједништво, солидарност, енергија скоро нисам имао прилику да осетим. А осећају и осетиће сви који учествују…

Успео сам малко времена да одвојим да бих поделио са вама своју радост, а сада журим, трчим да наставим са активностима које доприносе остварењу овог, слободно ћу рећи, историјског догађаја.

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

SKUP U PANČEVU

Poštovanje svima,

Događaj koji je prvobitno zamišljen kao kratko predavanje Uvod u Permakulturu, prevazišao je samog sebe izvanrednim odzivom i najavljivanjem 10 puta više posetilaca od prvobitno planiranog (bolje reći očekivanog) broja.

U skladu sa novim informacijama i brojem ljudi koji će prisustvovati događaju, organizatori su odreagovali povećanjem broja predavača.

Međutim, shvativši da će na ovom mestu biti prisutno mnogo mojih sličnomišljenika, osim najavljenog predavanja, ovom skupu će se svojim kraćim izlaganjem obratiti i nekoliko osoba iz adekvatnih struka, pa će tako biti obuhvaćeno skoro sve o čemu je potrebno razmišljati kada govorimo o ideji naselja u nastanku a po principima o kojima sam govorio.

Imaćemo ukratko obrađenu temu Anastasije i ideje zavičajnog imanja, Permakulture, energije, i još mnogo bitnih tema da ih ostavimo kao iznenađenje za one koji će biti prisutni.

Takođe, zamoljen sam da se pridružim organizaciji ovog veličanstvenog skupa, prvog ovakvog u Srbiji…što sam sa radošću prihvatio i svim srcem se trudim da na najbolji mogući način doprinesem. Na koji god način mogu i umem.

Ovo se događa jednom u životu i plačem od radosti i siline koja nas pokreće…
Znamo svi da se ništa ne događa slučajno, ali ovo zaista nisam ni u najsmelijim snovima mogao da sanjam…

Dešava se, spremite se, zaista se dešava…
Da li nas pokreće Ideja, Bog, Alah, Anastasija, Duh, Misao ili koje god da ime upotrebimo apsolutno nije važno.
Ono što jeste važno je to da ovakvo zajedništvo, solidarnost, energija skoro nisam imao priliku da osetim. A osećaju i osetiće svi koji učestvuju…

Uspeo sam malko vremena da odvojim da bih podelio sa vama svoju radost, a sada žurim, trčim da nastavim sa aktivnostima koje doprinose ostvarenju ovog, slobodno ću reći, istorijskog događaja.

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

2 Comments

  1. POZZZZZ Denije
    Ubeđena sam da nisi jedini koji je ushićen predstojećim događajem …
    … tačnije u zraku se oseti ogromna energija i pozitiva …
    …… samo tako nastavi … 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *