Blog / Vesti

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СТВАРАЊЕ

Latinica

Уколико желите да будете део СТВАРАЊА од самог почетка, јавите ми се директно мејлом на hektarzemlje@gmail.com како бисмо се заједнички договорили око термина за овај сусрет, што пре.

У зависности од броја заинтересованих, договорићемо се о месту и времену састанка који ће бити отворен за јавност и на којем ћу изложити план и програм СТВАРАЊА. Бићете у могућности да од самог почетка ОСТВАРЕЊА будете део целине.

Као и до сада, све што сам радио, тако ће и сада бити! Све јавно, видљиво и доступно свакоме под истим условима…

Ко жели нека ми се јави без одлагања. Када са оснивачима договоримо термин састанка, позив за исти ћемо објавити и свако ко жели моћи ће да присуствује јавној презентацији идеје и плану за њено остварење.

Након јавног дела, они који буду желели да постану део СТВАРАЊА, наставићемо ОСНИВАЧКУ СКУПШТИНУ или како год да се договоримо о називу састанка ОСНИВАЧА!!!

пс. За оне који желе да буду део стварања, под обавезно нека ми доставе своју скицу (ако до сада већ нису) о свом виђењу заједничког дела насеља. Ако не могу да скицу направе, може и речима описано оно што желе да остваримо заједно, па ћемо то већ некако преточити у скицу. Хвала, хвала, хвала!!!

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

JAVNI POZIV ZA STVARANjE

Ukoliko želite da budete deo STVARANjA od samog početka, javite mi se direktno mejlom na hektarzemlje@gmail.com kako bismo se zajednički dogovorili oko termina za ovaj susret, što pre.

U zavisnosti od broja zainteresovanih, dogovorićemo se o mestu i vremenu sastanka koji će biti otvoren za javnost i na kojem ću izložiti plan i program STVARANjA. Bićete u mogućnosti da od samog početka OSTVARENjA budete deo celine.

Kao i do sada, sve što sam radio, tako će i sada biti! Sve javno, vidljivo i dostupno svakome pod istim uslovima…

Ko želi neka mi se javi bez odlaganja. Kada sa osnivačima dogovorimo termin sastanka, poziv za isti ćemo objaviti i svako ko želi moći će da prisustvuje javnoj prezentaciji ideje i planu za njeno ostvarenje.

Nakon javnog dela, oni koji budu želeli da postanu deo STVARANjA, nastavićemo OSNIVAČKU SKUPŠTINU ili kako god da se dogovorimo o nazivu sastanka OSNIVAČA!!!

ps. Za one koji žele da budu deo stvaranja, pod obavezno neka mi dostave svoju skicu (ako do sada već nisu) o svom viđenju zajedničkog dela naselja. Ako ne mogu da skicu naprave, može i rečima opisano ono što žele da ostvarimo zajedno, pa ćemo to već nekako pretočiti u skicu. Hvala, hvala, hvala!!!

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *