Blog

ПОЗИВ

Latinica

Јавно позивам сваког од Вас који желите да ЗАЈЕДНО створимо Насеље Завичајних Имања у складу са свим написаним у књигама о Анастасији да ми се јавите на мејл:

hektarzemlje@gmail.com

Зрело је и почињемо, са или без Вас!!!
Волео бих да буде са Вама, зато јавите се да се договоримо…

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

POZIV

Javno pozivam svakog od Vas koji želite da ZAJEDNO stvorimo Naselje Zavičajnih Imanja u skladu sa svim napisanim u knjigama o Anastasiji da mi se javite na mejl:

hektarzemlje@gmail.com

Zrelo je i počinjemo, sa ili bez Vas!!!
Voleo bih da bude sa Vama, zato javite se da se dogovorimo…

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

10 Comments

 1. Пратим вашу иницијативу и подржавам у потпуности. Занима ме оснивање завичајног имања, али засад немам времена да се активно укључим у такав подухват јер имам пуно обавеза према старим члановима породице…. Надам се да ћу и ја једног дана да се прикључим једном таквом насељу а дотле ћу пратити како напредујете…!!!!
  До тада желим вам свако добро…!!!

  1. Pozrav i hvala na komentaru. Prvo je ideja da se sastanemo i napravimo strategiju za dalje korake i način na koji ćemo do Stvaranja Naselja doći. Dakle, potraga za zemljom je tek sledeći korak, nakon našeg upoznavanja, povezivanja i odluke da krenemo u Stvaranje zajedno!!!
   Svako(m) dobro!!!
   Danilo

 2. Ideja je divna. Vec odavno mi se takva ideja vrzma po glavi, prije nego sam to cula od Vas. Međutim, mnoge stvari me zbunjuju, Prvo, to Naselje bi bilo u Sbiji (ja živim u Bosni) ? Zatim, ono što me mučilo svo vrijeme, kako stvoriti novac kad smo u kreditima do guše, jedva sastavljamo kraj sa krajem, nasljedstva nema i nema se šta prodati…????? To su najveće muke! I još nešto, da li je starost bitan faktor (57 god.)?
  Srećno!

  1. Ograničenja mi sami sebi namećemo! Ja sam siguran da je sve ono što sam rekao i te kako moguće. Još uvek ne znam na koji će se način sve dogoditi ali znam da će se dogoditi i to veoma brzo!

 3. Postovani, ja sam izuzetno zaintersovana za vasu ideju. Majka sam dva trogodisnja deteta i volela bih da svi zajedno uspemo i svojoj deci obezbedimo zdravu i srecnu buducnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *