Blog

ХВАЛА

Latinica

Поштовани, сви који читате овај пост,
Желим да изразим своју захвалност свима и свему што нас спаја у или око идеје о насељу завичајних имања у Србији. Већ нас има 15 који су спремни да већ овог тренутка кренемо у потрагу за земљом како бисмо је купили.
За мене је велика радост да за овако кратко време од када сам почео да пишем блог (25.07.2014.) постоји нас толико. Благослов је овај темпо. Сигуран сам да нас има још али мени се за сада пријавило оволико заинтересованих. Дискутујемо на групној мејлинг листи на коју је добродошао свако ко жели да размењује мишљење о остварењу ове идеје.

Нисмо још почели са конкретним организовањем, још увек се повезујемо са заинтересованима. Можда ће прво овакво насеље у Србији имати мање од 100 породица бар у почетку, али бих волео да када купимо земљу, око ње постоји могућност куповине још хектара, и да ће се на тај начин насеље моћи повећавати до оптималног броја од 100 породица.

Свако(м) добро!!!
Данило,
Хектар Земље

HVALA

Poštovani, svi koji čitate ovaj post,
Želim da izrazim svoju zahvalnost svima i svemu što nas spaja u ili oko ideje o naselju zavičajnih imanja u Srbiji. Već nas ima 15 koji su spremni da već ovog trenutka krenemo u potragu za zemljom kako bismo je kupili.
Za mene je velika radost da za ovako kratko vreme od kada sam počeo da pišem blog (25.07.2014.) postoji nas toliko. Blagoslov je ovaj tempo. Siguran sam da nas ima još ali meni se za sada prijavilo ovoliko zainteresovanih. Diskutujemo na grupnoj mejling listi na koju je dobrodošao svako ko želi da razmenjuje mišljenje o ostvarenju ove ideje.

Nismo još počeli sa konkretnim organizovanjem, još uvek se povezujemo sa zainteresovanima. Možda će prvo ovakvo naselje u Srbiji imati manje od 100 porodica bar u početku, ali bih voleo da kada kupimo zemlju, oko nje postoji mogućnost kupovine još hektara, i da će se na taj način naselje moći povećavati do optimalnog broja od 100 porodica.

Svako(m) dobro!!!
Danilo,
Hektar Zemlje

3 Comments

  1. Pozdravljuam ideju o kojoj ja razmisljam najmanje 20 godina ali nikad nije kasno promeniti nesto u svom zivotu i ziveti pravi zivot u skladu sa prirodom. NIsam imala podrsku ni u svojoj najblizoj porodici, ali kako se situacija oko egzistencije pogorsava kod nas a i u citavom svetu, sad i moji ukucani pocinju da uvidjaju da sam bila u pravu. Nadam se da ce ovaj projekat uspeti i da ce se naci pogodno mesto za pocetak a da je pristupacno po ceni i t d… Puno pozdrava Nena Nevenka P.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *