Blog

ГРУПА ЈЕ ХЕКТАРЗЕМЉЕ

Latinica

Ево, сада можете да нас контактирате ако желите.

Наравно да је име групе: hektarzemlje на Гугл групама. Слободно се пријавите. Свако има шта да каже, зато сте сви добродошли.
На овај начин можемо и дискутовати и постављати нова питања и самим тим сви нешто научити.

Поздрав, до скорог читања

Свако(м) добро!!!

GRUPA JE HEKTARZEMLjE

Evo, sada možete da nas kontaktirate ako želite.

Naravno da je ime grupe: hektarzemlje na Google grupama. Slobodno se prijavite. Svako ima šta da kaže, zato ste svi dobrodošli.
Na ovaj način možemo i diskutovati i postavljati nova pitanja i samim tim svi nešto naučiti.

Pozdrav, do skorog čitanja

Svako(m) dobro!!!

Danilo,

Hektar Zemlje

2 Comments

  1. Jako želim svoj (naš) hektar zemlje. Tražim po oglasima i obilazim sa mužem. Još uvek nismo našli nešto što nam je zagrejalo srca mada se svaki put radujem novom pokušaju. Za skupine imanja mora da postoji uporište u urbanističkoj dokumentaciji….da je dozvoljeno formiranje imanja (salaša) površine 1 ha za početak, a ako se radi o planiranom naselju koje ima i javne službe, infrastrukturu (puteve, instalacije bilo koje vrste) to zahteva da se to ugradi u plansku dokumentaciju….Ovo spominjem jer je to svakako deo odgovora na pitanje gde kupiti zemlju…a isto tako polazište za delovanje na tom planu. Treba uticati na vlasti i nadležne službe kako bi se ideja o formiranju naselja mogla ostvariti…..razgovarati sa čelnicima lokalnih samouprava……ili tražiti imanje samostalno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *